Transport colete Spania-România

Seriozitatea este unul dintre principiile de care trebuie sa beneficieze un client atunci cand apelează la o companie de transport colete. Pentru ca vorbim despre un mediu de afaceri dinamic, unde schimbările se produc adesea spontan, compania noastră reușește întotdeauna sa răspundă cu promptitudine cerințelor actuale ale pieței prin oferirea unor servicii de transport calitative si la preturi cat mai optimizate pentru a putea face fata unui mediu de afaceri competitiv.

Express Transinternational este compania de transport colete de care ai nevoie atunci cand iți dorești un parteneriat de lunga durata, bazat pe încredere si profesionalism. Compania noastră poate pune la dispoziția clienților o varietate de servicii de transport marfa pe ruta Spania-Romania sau Romania-Spania. În funcție de numărul de colete pe care doriți sa îl trimiteți, compania noastră va poate pune la dispoziție vanete, camionete si camioane care sa transporte coletele în siguranță până la destinație.

transport colete romania spania

Prin intermediul flotei noastre se poate transporta o varietate larga de bunuri si produse. Profesionalismul si responsabilitatea fata de clienți sunt doi termeni care reușesc să definească cel mai bine compania si serviciile pe care le oferim, fapt pentru care Express Transinternational dispune numai de personal calificat, iar toate mijloacele de transport beneficiază de asigurare. In plus, coletele transportate prin intermediul mijloacelor de transport puse la dispoziție de către Express Transinternational va beneficia de asigurare pe întreaga durata a transportului.

Pentru detalii vă invităm să ne contactați!